• Mézclate Conmigo

El Govern condemna l'homicidi d'una dona a Vilanova i la Geltrú víctima de la violència masc


El Govern de la Generalitat, a través de Montse Gatell, presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), condemna enèrgicament l’homicidi d’una dona a Vilanova i la Geltrú víctima de violència masclista i expressa el seu sentit condol a la família de la víctima. La presidenta de l’ICD ha recordat que “la lluita contra la violència masclista i la seva eradicació és una prioritat pel Govern de la Generalitat de Catalunya” i ha reiterat el ple suport del Govern a les dones que travessen situacions de violència masclista i al seu entorn, així com el compromís d’avançar en la seva protecció, la coordinació i els mecanismes de prevenció i detecció precoç. Montse Gatell ha explicat que “la violència contra les dones està profundament arrelada a les estructures socials i existeix perquè hi ha un sistema que encara la tolera i es resisteix a eradicar la desigualtat entre dones i homes”. La presidenta de l’ICD ha subratllat que “és urgent que es produeixi un canvi de mentalitats que faci que el maltractament contra les dones i les desigualtats de gènere siguin impensables”. I ha destacat la importància i la necessitat de “crear i divulgar des de tots els àmbits discursos de reconeixement a la dignitat, el respecte i la llibertat de les dones”. leer más

#violenciamachista #vilanovailageltru #mezclateconmigo

1 visualización