• Mézclate Conmigo

Primera Ponencia de las Jornadas de Economía Social y Solidaria en Vilanova i la Geltrú


La sobirania popular des de l’alimentació i la salut ha estat el tema central de la primera de les Jornades d’Economia Social i Solidària de Vilanova i la Geltrú, que ha organitzat l’Associació Ecol3Vng amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat. En aquesta trobada els ponents han posat en dubte l’actual model agrícola i alimentari i consideren necessari implantar un nou model alternatiu al servei de les persones i no al de les empreses. Aquí el vídeo de Canal Blau

#teresaforcades #esthervivas #jairorestrepo

0 vistas

EMPRESAS & ORGANISMOS QUE CONFÍAN EN MÉZCLATE CONMIGO

CONTACTO

Email: mezclateconmigoproducciones@gmail.com

Teléfono: +34  619 889 276

Mézclate Conmigo © 2019

  • b-facebook
  • Twitter Round
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube Black Round