• Mézclate Conmigo

Stop Mare NostrumLOGO-MORTUM-300x292.jpg

Com a membre de la plataforma “Stop Mare Mortum”, us convoquem a la concentració que es farà per condemnar el Genocidi Migratori que està convertint el mar Mediterrani en un cementiri. Dilluns, 27 d’abril, a les 19h, davant la Comissió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia amb c/Provença). Diverses entitats s’uneixen per denunciar el decàleg de propostes de la CE i les tradicionals polítiques europees que no donen una resposta humanitària als milers de morts al mediterrani ni al rerefons d’aquestes.

[CONVOCATÒRIA]

De nou som testimonis del drama del Mediterrani, on diumenge passat (19 d’abril) van perdre la vida més de 800 persones que fugien de conflictes armats i de la pròpia precarietat dels seus països d’origen. Segons estimacions de la Organització Internacional per a les Migracions, es calcula que durant el 2015 poden arribar a perdre la vida intentant arribar a Europa fins a 30.000 persones.

Des de Stop Mare Mortum es creu que les polítiques europees no donen resposta humanitària al patiment de persones que es veuen obligades a fugir de casa seva i que es continua veient la immigració irregular com una vulneració de les fronteres europees. El decàleg presentat aquesta setmana per la Comissió Europea (CE) no dóna les respostes necessàries a aquest problema i és per això que demanem a la gent que es mobilitzi per fer pressió als governants. leer más

#sosracisme #geniocidio

8 visualizaciones