• Mézclate Conmigo

Mézclate Conmigo analitza els perills de la llibertat d'expressióMés d’un miler de periodistes han estat assassinats a l’Amèrica Llatina en els darrers 13 anys. Una xifra que demostra els riscos que assumeix aquesta professió en aquests països, per exercir el dret a la informació. És una de les dades que ha exposat el periodista argentí Ricardo Rivas, que ha estat uns dies a Vilanova, convidat per l’associació Mézclate Conmigo. Concretament han estat 1.153 els periodistes que han perdut la vida per voler informar sobretot de les injustícies que encara es viuen als països llatinoamericans, tractant temes com la corrupció i el narcotràfic. D’aquesta xifra, només un 1% dels casos han estat investigats i han arribat als tribunals.

#periodismo #libertaddeexpresión

2 visualizaciones