• Mézclate Conmigo

Día Mundial del Cáncer de MamaCon motivo del Día Mundial del Cáncer de Mama nos sumamos a las acciones de sensibilización que la AECC delegación Vilanova i la Geltrú desarrollará el próximo 19 de octubre en la Pl. de la Vila.

Aquí la noticia en la web municipal

La ciutat commemora aquest dia amb diversos actes, com la ja tradicional il·luminació de la façana de l'Ajuntament en color rosa

Aquest dimecres 19 d'octubre se celebra el Dia Mundial del Càncer de Mama. I a Vilanova i la Geltrú s'organitzen diversos actes al voltant del càncer. Com ja és habitual des de fa alguns anys, la Junta Local de l'AECC Catalunya Contra el Càncer il·luminarà la façana de l'Ajuntament de color rosa, des de les set de la tarda fins a dos quarts de deu aquest mateix dimecres. La regidora de Serveis Socials i Salut, Gisela Vargas, presidirà un acte que consistirà en la lectura del poema “Vida”, de Luz Cassino, a càrrec de Txell Sastre. Després de l'encesa de la façana de l'Ajuntament hi haurà l'actuació d'un grup de ball en línia sota la direcció de Maribel Díaz.

#cáncerdemama #TxellSastre #LuzCassino #AECC #vilanovailageltru

3 visualizaciones